Spellen voor op de pooltafel

Wil je thuis spannende en uitdagende games spelen met je gezin? Je kunt zoeken naar een betaalbare pooltafel te koop. Deze tafel is een geweldige aanvulling op je interieur. Je kunt deze tafel gebruiken om een ​​breed scala aan spellen te spelen. Je kunt dus niet alleen het standaard poolspel spelen zoals 8-ball en 9-ball, maar je kunt ook andere spellen uitproberen die je nog nooit eerder hebt gespeeld.

Voordelen van een eigen pooltafel

Met een eigen pooltafel kun je dus jouw vaardigheden verbeteren en nauwere relaties opbouwen met je familie of vrienden. Er zijn veel variaties op pooltafel spellen. Daag jezelf bijvoorbeeld uit door de onderstaande 3 spellen te spelen.

1. One pocket

One pocket vereist nauwkeurigheid en vaardigheid om de bal te schieten. Dit spel kan door twee spelers worden gespeeld. Elke speler moet een hoekvak kiezen. Vervolgens is het doel van dit spel om acht ballen te scoren voordat andere spelers scoren. One pocket wordt als moeilijker beschouwd dan het standaard poolspel. Je kunt het spel namelijk verliezen als je drie opeenvolgende fouten maakt.

2. Cutthroat pool

Dit spel is erg spannend voor groepen. Elke speler moet de bal van de tegenstander potten voordat zijn ballen worden gepot. Zodra je de bal van je tegenstander hebt gepot, kun je andere ballen blijven schieten totdat je een overtreding begaat. Als je de verkeerde speelbal schiet, krijgt de tegenstander de kans om zijn bal op tafel te leggen. Je bent de winnaar als je de laatste speler bent die zijn eigen bal nog op tafel heeft.

3. Straight pool

Dit spel is ook populair als een continue pool. Straight pool heeft een scoresysteem. Je wint dit spel als je 100 punten kunt halen. Een overtreding kan leiden tot een penalty. De speler moet de pocket en de doelbal nomineren voordat hij de bal schiet. Je kunt een enkel punt krijgen als je de bal naar de rechterpocket kunt schieten.